Woolander striktrøjerNepal striktrøjer - Woolander! Fantastisk, grov uldstrik med en fleeceforing, der gør dem super behagelige også. 

Trøjerne er produceret i Nepal, i det karakteristiske nepalesiske grove strik - hvor ujævnheder og grove syninger blot er en charme. Du ikke finder to trøjer, der er helt ens!

Hos OutbackBoots har vi valgt at finde udsøgte varer - primært australske - men også fra andre steder i verden, hvis vi finder noget helt specielt. Og helt specielle, det er Woolander striktrøjer - som da også har australske rødder:

Oprindeligt var de nepalesiske uldtrøjer strikket af pelsen fra yakokser. Nepal-trøjerne blev populære og efterspørgslen efter det grove uldstrik voksede - så yakokserne kunne ikke følge med og 'levere' uld nok. Derfor begyndte man at importere uld (fåreuld) primært fra Australien og New Zealand. 

Og så lige en advarsel: En Woolander er en trøje, man blir afhængig af - og bruger igen og igen, år efter år... Men, så er det heldigt, at vi hos OutbackBoots har så mange forskellige modeller, at du så kan have flere at skifte imellem!