Australske Akubra hatte er et udsøgt håndværk af kaninhårsfilt. Der anvendes kun naturens bedste materialer og derfor er hattene særdeles vejrbestandige - og anvendelige i både sol og regn - og en god beskyttelse mod frost og kulde. Akubra´s filthatte er meget slidstærke og derfor velegnede og populære til mange formål. Gennem tiderne har der da også været mange berømte filthatte - heriblandt en Fedora, en Trilby eller en Bogart...

Hos outbackboots finder du et udsøgt og stort udvalg af Akubra hatte i mange forskellige stile fra bush-hatte, fiskehatte og cowboyhatte til city-hatte og country-styles.

Akubra har produceret hatte siden 1874 - så et godt råd fra dem, er værd at ta´ med. Læs derfor de gode råd direkte fra Akubra om, hvordan du bedst vedligeholder og opbevarer din hat: Klik her for Akubra´s råd.

Ved leveringen af din Akubra hat fra outbackboots medfølger en "hat-stand", som du kan bruge til opbevaring af din hat. Herudover vedlægger vi også de kork-indlæg, som Akubra anbefaler til regulering af størrelsen på din hat.

-50%
1.049,50
2.099,00
Du sparer: 1.049,50
0 anmeldelser
-50%
1.049,50
2.099,00
Du sparer: 1.049,50
0 anmeldelser