Brune chelsea boots du kan bruge til det hele. De er flotte, slanke og elegante - men samtidig komfortable. Blue Heelers Chelsea boots med den klassiske elastik-side, får dem til at sidde rigtig godt på foden og om anklen. Designet er helt enkelt - og med en flot 'firkantet' snude.

Sålen er i læder med 'Goodyear Welt', som er kendt som den mest robuste konstruktion for lædersåler: med en randsyning mellem ydersålen og overdelen.

De brune boots er flotte til både blå cowboy - og også til sort. Stilen kommer oprindeligt fra jodphur boots: en ridestøvle, der har sin oprindelse helt tilbage til 1800-tallet. Det kan man da kalde en klassiker!

Newman Chelsea Boots har fuld foring i blødt skind og læder-indlægssåler med støddæmpning. En rigtig flot og behagelig støvle, der dog ikke er velegnet til grovere udendørs brug, da sålen er i glat læder.

Farve: Brun

Materiale: Læder og med blå lædersåler

Størrelser: 38 til 48 - Er små i størrelsen, så du skal vælge ét nummer større end normalt

 

Chelsea Newman Guinness Brown

Model/varenr.: Newman Guinness
1.699,00
38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Hanne Neerup 01/12/2014

Måleskema og tekst giver god vejledning Købt disse boots og de passer perfekt.Til cowboybukser og nederdel Eneste minus er,at lædersålen var meget glat, men problemet er løst. Lækkert fodtøj

Henrik Fugmann 21/09/2015

Har haft en super-positiv oplevelse med at handle i hos Outback Boots - virkelig god og kompetent service. Kan KLART anbefales :-) Støvlerne er super lækre og sidder godt på foden.

Tilføj anmeldelse:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud