Kids Wombat - Guinness-Green

899,00
Model/varenr.: 881GN
11 (29) 12 (30½) 13 (31½) 01 (33) 02 (34½) 03 (35½) 04 (37) 05 (38)

Børnestøvler med elastikside er populære! Nu fåes de også i frække varianter - som denne børnestøvle i mørk brun med en grøn elastikside. Super smart - til både piger og drenge.

Og så er Wombat børnestøvlerne også super praktiske: For de er så lette at hive på, at selv de mindste børn pludselig kan selv - med stor succes! De er lette at holde, da de de tåler både regn og mudder - og er alligevel behagelige og åndbare på solskinsdage. Når de bliver godt slidte har de godt af en omgang læderfedt. Så forbliver læderet både vandtæt og smidigt.

Det er rigtig godt fodtøj til børn, da de sidder godt til og har plads til tæerne. Børnefødder ville vælge Wombat!

Materiale: Læder

Farve: Guinness brown med grøn elastikside

Størrelser: Str. 28 til 38

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.