Pash - Grey-Graphite

De smukke, grå støvletter i farvet nubuck er inspireret af den ikoniske Chelsea-boot.

Pash Boots fra Blue Heeler - er helt specielle med den flotte grå elastikside som kontrast, og med den 3,5 cm høje hæl er den et fint blikfang.

Pash Boots er super elegante med den lidt højere hæl - men er samtidig rå og solide, så du kan bruge dem til det hele. De har en god, skridsikker sål i TPR, der gør dem "terrængående" ude - og behagelige inde. 

Et par super flotte boots, som kan bruges året rundt ...

Materiale: Farvet nubuck-læder med fineste kalveskind samt 100% bomuld på indersiden, såler i TPR

Farve: Grå med mørkegrå elastiksider

Størrelser: Str. 36-42. Pash boots er lidt små i størrelsen, så du passer sikkert ét nummer større, end du normalt bruger.

Produceret i Portugal

Pash - Grey-Graphite

Model/varenr.: Pash, Grey-Graphite
1.599,00
36 37 38 39 40 41 42

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud