De korte støvler i nubuck læder fra Jim Boomba er i top-kvalitet. De har en super god pasform - til både mænd og kvinder - og er overraskende lette og behagelige.

Og så er de helt specielle i denne nye, gråbrune "Wattle" i nubuck. 

De korte støvler med elastikside er så lette at stikke i og af. Og så passer de til det hele - om det er til shorts eller jeans. Du vil sikkert blive overrasket over, hvor meget du kommer til at bruge dem - året rundt. Sådan et par boots, du bare må ha´ dig...

Farve: Wattle - gråbrun

Materiale: Nubuck okselæder

Såler: PU/TPU

 

Jim Boomba - Wattle

Model/varenr.: jbwa-4
1.199,00
4 (37) 5 (38) 6 (39) 7 (41) 9 (43)

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud