Læderfedt - Australian Formula

249,00
Model/varenr.: ALC
Vægt: 0,28

Læderfedt skal der til! Og du skal ikke være fedtet med det.

Fedt dine boots rigtig grundigt ind. Gerne med den svamp, der er vedlagt i dåsen. Giv også sømmene en ordentlig omgang. Du behøver ikke at efter-polere. Så det er meget hurtigt og enkelt. Og dit læder forbliver smidigt og vandtæt - og holder meget, meget længere, når det ikke får lov til helt at udtørre.

Denne læderfedt er fremstillet efter de originale, australske opskrifter. Den indeholder bivoks, planteekstrater og eukalyptusolie. Og den er selvfølgelig giftfri og syrefri.

En super god læderfedt, der vedligeholder, imprægnerer, bevarer og opfrisker læderets farve. 

Læderfedtet kan bruges til alle farver - og udover til dine boots, er den også god til alt mulig andet læder - som andet fodtøj, læderhatte, seletøj eller møbler.

OBS: Læderfedtet er ikke egnet til ruskind og nubuck-læder!

Indhold: 250 ml læderfedt og en svamp

Indgredienser: Læderfedt af bivoks, planteekstrakter, beskyttende balsam, eukalyptus olie

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.