Sorte støvletter til børn - Tasman Devil - er her med en blå elastikside, der gør de super seje boots endnu sejere ...

Både drenge og piger er vilde med de korte støvler, som kan bruges året rundt. For de sidder rigtig godt på foden og følger med uanset hvor vilde eventyrer de er ude på! Og så er der ikke så meget bøvl med at tjekke vejrudsigen for at finde det bedste fodtøj frem til dagens begivenheder: For støvletterne er behagelige uanset om det er regn eller solskin.

De er i åndbart læder med skindforing, har ekstremt stærke pull-up stropper og en rigtig god PU-sål. Det er super godt fodtøj - både til de mindste og de større ...

Materiale: Læder

Farve: Sort med blå elastikside

Størrelser: Str. 28 til 35½

Kids Tasman Devil - Black/Royal

Model/varenr.: 880RB
899,00
12 (30½) 01 (33)

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud