Yabbies røde børnestøvler er super seje, vildt yndige - og ikke mindst super fornuftigt fodtøj til de små fødder.

For selv om de ser så fine ud - så er de først og fremmest designet til børnefødder og deres behov. Der er plads til tæerne - både i højden og bredden - og de gir en rigtig god støtte til foden - og også med optimal bevægelsesfrihed.

Støvlerne er gennemførte i førsteklasses læder, med en foring i skind og tekstil. 

Og så elsker børnene, at de er så lette at hive på med de super solide træk-på stropper. - Og mon ikke, denne røde støvle vil være en succes hos de fleste små-piger....

Materiale: Læder - foret med skind og tekstil

Farve: Rød

Størrelser: 28 - 35½

Kids Yabbies - Red

Model/varenr.: yare-10
799,00
10 (28) 11 (29) 12 (30½) 1 (33) 2 (34½) 3 (35½)

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud