Super flotte er Blue Heeler´s  Meryl Boots - og i de herligste farver: Her er det blå støvletter, som du ikke finder hvor-som-helst. 

Støvletterne er rå og solide, med en kraftig natur-gummi sål og 1,8 mm olieret overlæder. Du kan bruge dem året rundt - og med en 5mm skridsikker profil under sålerne, er de også velegnede i sne og slud.

Super behagelige er de, da læderet er åndbart - og tilpasser sig hurtigt din fod. Elatiksiderne sikrer en god støtte omkring anklen - og så er de alligevel så lette at trække i med de praktiske pull-up stropper. Meryl Boots udstyret med en blød foring i skind og en aftagelig PU-sål med skindbesætning.

Den navy-blå farve er noget helt specielt - og specielt flot til jeans, til sort, til.... ja, til det hele... 

Materiale: Olieret læder med såler i natur-gummi

Farve: Blå overlæder og sorte såler - som foto

Størrelser: Meryl Boots findes i str. 36-42. De er normale i størrelsen

Meryl & Matt Boots - Blue/Navy

Model/varenr.: 104
1.399,00
36 37 38 39 40 41 42

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud