OBS! PGA. COVID-19 ER VORES LEVERANDØRER DESVÆRRE MEGET UDFORDREDE PÅ LEVERANCER, OG DET KAN DERFOR SKE - MEN HELDIGVIS SJÆLDENT - AT EN VARE, DER STÅR SOM PÅ LAGER, IKKE KAN FREMSKAFFES. SKULLE DET SKE, KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT!


Super flotte og elegante dress boots fra Blue Heeler: sorte chelsea boots med elastikside og den firkantede snude - 'chisel square toe'.

Newman støvlerne er i et glat, klassisk design - og er anvendelige året rundt. En finere, slank støvle, der er robuste og behagelige, men ikke velegnet til meget udendørs brug, da ydersålen er i læder.

Forarbejdningen på disse støvler er et gennemført håndværk: Den øverste del af støvlen er i 1,8 mm okse-nappalæder, hælen har en ekstra læderforstærkning - og den bløde skindforing indeni støvlen gør dem super behagelige. Herudover er de udstyret med en læder indlægssål.

Ydersålen er i blå læder og med randsyning (Goodyear Welt), som er en særdeles robust konstruktionsmetode for lædersåler. Dog kan de ikke anbefales til grovere brug.

- Klassiske boots - som sikkert bli'r dine ynglings dress boots...

Farve: Sort

Materiale: Læder og med lædersåler

Størrelser: 38 til 48 - De er små i størrelsen. Du skal vælge en størrelse større end normalt. 

Læs nedenfor om vedligeholdelse af boots med lædersåler.

Chelsea Newman Black

Model/varenr.: Newman Black
1.699,00
38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud