Traditional Drover Overcoat er den helt klassiske oilskinsfrakke - en trenchcoat i oilskin med den karakteristiske kappe. Denne oilskinsfrakke er knap så lang som de andre oilskinsfrakker - og knap så tung, da den er i det lidt lettere 10 oz oilskin. Den er super behagelig - og en god "indpakning" i storm og regn. Fordelen ved en oilskinsfrakke er netop, at den er vindtæt og vandtæt - men også åndbar, så den er behagelig og anvendelig - også så vejret er mildere.

En frakke, der ikke er til at slide op. Den holder til det hele - år efter år. Den er foret med 100% bomuld, der er stiklommer i siden på de store forlommer og der er 2 inderlommer, hvor den ene er med lynlås. Frakken har fløjlsbesætning på kraven. Dobbelt knap-lukning. Og så har den "benstropper", som let lige knappes rundt om benene i stormvejr - så frakken bliver på, og ikke flyver af sted med dig!

- En super god, klassisk oilskinsfrakke fra Kakadu...

Farver: Brun eller sort

Materiale: MicroWax Oilskin i det lidt lettere 10oz oilskin, For i 100% bomuld. Krave med fløjl

Størrelser: Alle mål på frakken i de forskellige størrelser findes på fotoet. Bemærk at det er frakkens mål - som f.eks. kan sammenlignes med en jakke eller frakke, du allerede har, som passer dig godt

Oilskin - Traditional Drover Overcoat

Model/varenr.: 2O10
1.799,00
XS 3XL 4XL 5XL
Brun Sort
01/12/2014

Har købt denne frakke. Rigtig lækker. Passer efter de angivne mål Og den lugter ikke stramt og fedter ikke, som det oilskin jeg har ellers har købt.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud