OBS! PGA. COVID-19 ER VORES LEVERANDØRER DESVÆRRE MEGET UDFORDREDE PÅ LEVERANCER, OG DET KAN DERFOR SKE - MEN HELDIGVIS SJÆLDENT - AT EN VARE, DER STÅR SOM PÅ LAGER, IKKE KAN FREMSKAFFES. SKULLE DET SKE, KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT!


Brune chelsea boots, der er flotte, slanke og elegante - men samtidig komfortable. Blue Heelers Chelsea boots med den klassiske elastik-side, får dem til at sidde rigtig godt på foden og om anklen. Designet er helt enkelt - og med en flot 'firkantet' snude.

Sålen er i læder med 'Goodyear Welt', som er kendt som den mest robuste konstruktion for lædersåler: med en randsyning mellem ydersålen og overdelen.

De brune boots er flotte til både blå cowboy - og også til sort. Stilen kommer oprindeligt fra jodphur boots: en ridestøvle, der har sin oprindelse helt tilbage til 1800-tallet. Det kan man da kalde en klassiker!

Newman Chelsea Boots har fuld foring i blødt skind og læder-indlægssåler med støddæmpning. En rigtig flot og behagelig støvle, der dog ikke er velegnet til meget udendørs brug, da sålen er i glat læder.

Farve: Brun

Materiale: Læder og med blå lædersåler

Størrelser: 38 til 48 - Er små i størrelsen, så du skal vælge ét nummer større end normalt

Læs nedenfor om vedligeholdelse af boots med lædersåler.

 

Fra: Blue Heeler

Demo, Chelsea Newman Guinness Brown

Model/varenr.: 5263
1.189,30
1.699,00
Du sparer: 509,70
41 42

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud