Vi holder sommerferie fra 
26. juni kl. 12 til og med 14. juli

Se mere på forsiden

Brune chelsea boots du kan bruge til det hele. De er flotte og elegante - men samtidig komfortable. Blue Heelers Chelsea boots med den klassiske elastik-side, får dem til at sidde rigtig godt på foden og om anklen. Designet er helt enkelt - og med en flot 'firkantet' snude.

Sålen er i læder med 'Goodyear Welt', som er kendt som den mest robuste konstruktion for lædersåler: med en randsyning mellem ydersålen og overdelen.

De brune boots er flotte til både blå cowboy - og også til sort. Stilen kommer oprindeligt fra jodphur boots: en ridestøvle, der har sin oprindelse helt tilbage til 1800-tallet. Det kan man da kalde en klassiker!

Newman Chelsea Boots har fuld foring i blødt skind og indlægssåler med støddæmpning. En rigtig flot og behagelig støvle, der dog ikke er velegnet til grovere udendørs brug, da sålen er "glat" i læder.

Farve: Brun

Materiale: Læder og med blå lædersåler

Størrelser: 37 til 48 - Er små i størrelsen, så du skal vælge ét nummer større end normalt

 

Demo, Chelsea Newman Brown

1.699,00
39 41 42 44

Hvis du ikke kender din hattestørrelse, finder du din størrelse sådan: mål fra midten af panden og rundt om hovedet. Hvis dit mål ligger mellem to størrelser, skal du altid vælge den største. Det blir aldrig behageligt med en hat, der er for lille. Dit hovedmål skal altid rundes op til næste hele centimeter - så har du størrelsen!

Hattenes størrelser - oplyst som S-XXL - svarer til følgende hovedmål:

 

Hovedmål

Hattestørrelse

54-55 cm

S (55 cm)

56-57 cm

M (57 cm)

58-59 cm

L (59 cm)

60-61 cm

XL (61 cm)

62-63 cm

XXL (63 cm) 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud