Demo, Flinders Coat

1.799,00
Model/varenr.: 10020

Flinders frakken fra Scippis er både vindtæt og vandtæt. Og er derfor også rigtig god som regnfrakke.

Dri-Tec materialet er bare super godt til det skiftende vejr, da det også er behagelig åndbart. Det har en fløjlsagtig blød overflade - og et råt look.

Flinders frakken har to store udvendige lommer og en inderlomme. Den har en skjult stolpelukning, en krave der kan stå og lukkes til, når uvejret er ude - ligesom også kappen har en praktisk, beskyttende funktion i regn og rusk. Nederst inde i frakken finder du ben-stropper, der let klemmes om benene så frakken bliver hvor den skal være i storm eller på cykelturen eller hesteryggen.

En super god frakke - i det ret geniale Dr-Tec materiale.

Farve: Brun

Materiale: Dri-Tec (45% bomuld, 55% polyester), med for i 100% bomuld

Størrelser: XS-3XL - Se evt. frakkens mål på fotoet. Frakken er M/K og derfor stor i størrelsen til kvinder - og normal i størrelsen til mænd

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Hvis du ikke kender din hattestørrelse, finder du din størrelse sådan: mål fra midten af panden og rundt om hovedet. Hvis dit mål ligger mellem to størrelser, skal du altid vælge den største. Det blir aldrig behageligt med en hat, der er for lille. Dit hovedmål skal altid rundes op til næste hele centimeter - så har du størrelsen!

Hattenes størrelser - oplyst som S-XXL - svarer til følgende hovedmål:

 

Hovedmål

Hattestørrelse

54-55 cm

S (55 cm)

56-57 cm

M (57 cm)

58-59 cm

L (59 cm)

60-61 cm

XL (61 cm)

62-63 cm

XXL (63 cm)