Demo, Oilskin - Longrider Coat

2.059,00
Model/varenr.: 1002

En oilskinsfrakke i klassisk australsk design fra Scippis med mange anvendelige detaljer. 

I Australien anvendes lange frakker langt mere end her - både som regnfrakke, daglig udendørs frakke - og endda som ridefrakke. En "longrider coat" er derfor ikke specielt kun til ridning, som den var oprindeligt - men i dag er den specielt til alle, der ønsker en sej og praktisk frakke til al slags vind og vejr...

Bemærk at australske long coats virkelig er lange! Tjek evt. længden på fotoet med mål herunder. Måske skal din frakke afkortes. Oilskin er lige så let at lægge op, som andet materiale. Så måske kan du selv?... Skrædderen kan helt sikkert let!

Men - frakken her har en 3-i-én funktion, som er en ret genial detalje: For længden kan reguleres med knapper til en 3/4 længde frakke - eller knappes omkring benene, så du har chaps til ridning eller til cykelturen. 

Longrider Coat er en foret frakke med raglan-ærmer og aftagelig kappe. Kraven og albuerne er beklædt med nubuck læder. Foran er der dobbelte lommer, og indvendig findes en lomme med lynlås.

I taljen er der en justérbar snøre, hvis en strammere pasform ønskes. Ved håndled og hals finder du stropper til regulering af størrelsen.

Farver: brun eller sort

Materiale: 12oz heavyweight Oilskin, for i 100% bomuld. Læder på krave og albuer

Størrelser: XS-4XL. Stor i størrelsen - så vælg en størrelse mindre, end du normalt bruger i jakker og frakker. Bemærk at frakken er unisex, og derfor ekstra stor i størrelsen til kvinder. Frakkens mål findes på billedet. Du kan fx sammenligne målene med en frakke du har, der passer dig godt.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Hvis du ikke kender din hattestørrelse, finder du din størrelse sådan: mål fra midten af panden og rundt om hovedet. Hvis dit mål ligger mellem to størrelser, skal du altid vælge den største. Det blir aldrig behageligt med en hat, der er for lille. Dit hovedmål skal altid rundes op til næste hele centimeter - så har du størrelsen!

Hattenes størrelser - oplyst som S-XXL - svarer til følgende hovedmål:

 

Hovedmål

Hattestørrelse

54-55 cm

S (55 cm)

56-57 cm

M (57 cm)

58-59 cm

L (59 cm)

60-61 cm

XL (61 cm)

62-63 cm

XXL (63 cm)