Demo, Walk-About-Pants

1.299,00
Model/varenr.: 4MP13

Overtræksbukser eller outdoor bukser - det slet ikke er til at undvære. Med et par Walk-About-Pants kan du gå og sidde - når-som-helst og hvor-som-helst.Hvilken frihed! Perfekte til arbejde og friluftliv - til fisketuren, cykelturen, rideturen eller...

Overtræksbukserne er i oilskin, der gør dem både vind- og vandtætte. Bukserne er foret med nylon. Super praktisk! Linningen er elastisk og kan spændes til i siderne, så de altid sidder godt til. Målene på linningen kan give sig med ca. +25 cm.

De justérbare remme langs benene er en praktisk detalje, da de gør det utrolig let at trække i bukserne og af dem igen uden - og så er der plads til fodtøj, der fylder. Benvidden let at regulere med remmene, så bukserne ikke sjasker i regnen.

Farver: Sort eller brun

Materiale: 12oz microvoks oilskin, nylonfor

Størrelser: Bemærk at de er meget store i størrelsen. Vælg 2-3 numre mindre, end du normalt bruger. Der er taget højde for, at de kan bruges over andre bukser - men de kan også bruges uden andre bukser under. Målene på dem findes på billedet.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Hvis du ikke kender din hattestørrelse, finder du din størrelse sådan: mål fra midten af panden og rundt om hovedet. Hvis dit mål ligger mellem to størrelser, skal du altid vælge den største. Det blir aldrig behageligt med en hat, der er for lille. Dit hovedmål skal altid rundes op til næste hele centimeter - så har du størrelsen!

Hattenes størrelser - oplyst som S-XXL - svarer til følgende hovedmål:

 

Hovedmål

Hattestørrelse

54-55 cm

S (55 cm)

56-57 cm

M (57 cm)

58-59 cm

L (59 cm)

60-61 cm

XL (61 cm)

62-63 cm

XXL (63 cm)