Queenslander Hat

799,00
Model/varenr.: 8H16
S XL XXL
  • Rust

Queenslander hatten er udviklet til varme klimaer - og er derfor også en perfekt sommer hat. I let ruskind og i lyse farver også. Hatten har en medium størrelse hatte-skygge på ca. 7,75 cm og en krone på ca. 10 cm. Hatten er dekoreret med et flettet, rundt hattebånd og er klargjort med huller til en hagerem, hvis du ønsker at montere en hagerem på den.

En stilfuld - og super let sommerhat...

Farver: Rust, sand eller brun

Materiale: Mossback suede - ruskind, som er poleret på den ene side for at bevare blødhed og form

Størrelser: S - XXL. Ikke alle størrelser findes i alle farver. Så vælg din størrelse herunder - og se hvilke farvemuligheder, der er.

Steen Brølling 21/07/2016

Fuldstændig forrygende hat! Har en langt bedre pasfrom (på mit hovede) end f.eks. Stetson-hatte. Meget let og "sommeragtig". Rart/smart at det er let at fastgøre hagerem hvis det er nødvendigt.

Tilføj anmeldelse:

Hvis du ikke kender din hattestørrelse, finder du din størrelse sådan: mål fra midten af panden og rundt om hovedet. Hvis dit mål ligger mellem to størrelser, skal du altid vælge den største. Det blir aldrig behageligt med en hat, der er for lille. Dit hovedmål skal altid rundes op til næste hele centimeter - så har du størrelsen!

Hattenes størrelser - oplyst som S-XXL - svarer til følgende hovedmål:

 

Hovedmål

Hattestørrelse

54-55 cm

S (55 cm)

56-57 cm

M (57 cm)

58-59 cm

L (59 cm)

60-61 cm

XL (61 cm)

62-63 cm

XXL (63 cm)