OBS! PGA. COVID-19 ER VORES LEVERANDØRER DESVÆRRE MEGET UDFORDREDE PÅ LEVERANCER, OG DET KAN DERFOR SKE - MEN HELDIGVIS SJÆLDENT - AT EN VARE, DER STÅR SOM PÅ LAGER, IKKE KAN FREMSKAFFES. SKULLE DET SKE, KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT!


Denne cowboyhat i læder er helt speciel: i rustikt, præget læder i en flot beige nuance eller en rå, sort. Wouw hvilken hat... 

Materialet "Embossed Leather" er en præget læder, der gir´ et helt unikt, slidt og rustikt look. Og ikke to hatte er helt ens. Læderet er super stærkt - ekstrem holdbart - og ekstrem behageligt.

Hatten har en medium størrelse krone - og har en fleksibel hatteskygge, så du kan forme faconen som ønsket - eller lave skyggen helt lige. Et flot hattebånd med håndlavet vævning og klassiske conchos gir´ hatten karaktér.

Farve: Beige eller sort

Materiale: Læder

Størrelser: S - XXL. Klik her for at se, hvordan du finder din rigtige hattestørrelse

 

Stampy Cowboyhat

Model/varenr.: 6HW35
899,00
S XL XXL
Sort Beige
04/02/2017

Dette er den 2. Kakadu Traders har jeg har erhvervet mig, og jeg er glad!! Fuldstændig forrygende hat, hvor skyggen vitterligt kan formes efter eget ønske, og som bare passer perfekt på hovedet. Høj kvalitet. Stor fleksibilitet. Og meget udtrykt lækkerhedsfaktor... :)

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud