Tidsløs og afslappet stil. En pilot-jakke som Double Bay, er altid behagelig og anvendelig. Måske er det pilotjakkens korte snit, der til enhver tid gør den så populær - for det er jo praktisk med en kort jakke, når du skal på cyklen, ud og ind af bilen og meget mere, som du når på en dag...

Double Bay pilotjakken er foret med børstet bomuld, har dobbelte yderlommer, der er med stiklommer som håndvarmere og så er der to gode inderlommer, hvor den ene er lukket med lynlås. Kraven er beklædt med skind, hvilket gir´ et flot, fuldendt finish på jakken. En Kakadu klassiker, der er en rigtig god forårs- og efterårsjakke - og er så også god på mange dage derimellem...

Farver: Mustard (sennepsgul)

Materiale: 10oz Gunn-worn canvas

Størrelser: Jakken er stor i størrelsen. På fotoet finder du jakkens mål, der eventuelt kan sammenlignes med andre jakker du har, der passer godt.

Double Bay Bomber

Model/varenr.: 5B21_mus-XS
1.549,00
24/06/2014

Double Bay jakken er bare endnu bedre end jeg havde forventet, og farven(Mustard) langt pænere end billedet viser. Jeg lidt problemer med at "tyde" størrelses tabellen, men fik en rigtig god service med at finde den rigtige størrelse. En jakke jeg vil glæde mig over mange år frem.

28/06/2014

Double Bay jakken er suveræn. Farven (Mustard) er langt pænere end på billedet. Havde lidt problemer med at tyde størrelses tabellen, men med god assistance fik jeg den rigtige størrelse i første hug. Jeg er sikker på at den jakke har mange gode år i sig. Servicen var tip-top, jeg vil ikke tøve med at handle der igen.

11/07/2014

Top jakke. Mustard-farven er langt pænere i virkeligheden. Masser af gode lommer. En jakke der er lavet til at holde !

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud