FERIELUKKET

Vi holder ferielukket fra 4.-27. september

Du kan sagtens bestille i webshoppen, men i denne periode bliver der kun besvaret mails og sendt varer ud i meget begrænset omfang.
Pengene trækkes naturligvis først, når varen sendes.
Skal du have byttet/returneret noget, så send blot en mail herom sammen med ordrenummer, så sender vi en returlabel til dig i uge 39

Dukker den ikke op, så tjek din spammappe.

Hav en fantastisk sensommer :-)


Nelson Jacket er en klassisk biker jakke i MicroWax oilskind - der betyder at den udover at se smart ud, også er vandtæt, vindtæt og åndbar. Den har faktisk alle de gode egenskaber en god bikerjakke bør ha´:

Ryg-fold, der gir´ god bevægelsesfrihed. Regulérbare ærmeåbninger, så du kan ha handskerne inde i ærmet og knappe med tryklås for vinden. En høj krave, der også kan reguleres, så den sidder godt til. Dobbelt lynlås-lukning, så du kan sidde behageligt. Den vinklede brystlomme gir´ adgang med én hånd. I de store, nederste lommer er der dobbelt indgang - så du også lige kan stikke hænderne ind og få varmen, når du holder stille. Intet overladt til tilfældighederne!

Uanset om du er på cykel eller ej - så har du her en slidstærk og komfortabel jakke til det hele.

Farve: Sort

Materiale: 12oz MicroWax Oilskin med okselæderkrave, foret med 100% bomuld

Mål på størrelserne - findes på billedet nederst...

 

Nelson Jacket

Model/varenr.: 4J42
1.399,00
XS S M L XL XXL 3XL
05/11/2015

Super kvalitet helt på højde med datidens mærker. Rigtig god kvalitet og pasform. Meget fin kommunikation med forhandleren

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud