Ankelstøvler med elastikside fra Jim Boomba - i klassisk, australsk design. Her i den super flotte og anvendelige sorte læder.

Jim Boomba er super solide boots, der holder til det meste. Om det er til vandreturen, byturen eller lange arbejdsdage inde eller ude, så er dine fødder godt tjent med sådan et par boots. For de har en super god pasform, er rummelige, åndbare og forbavsende lette. Og elastiksiden sikrer, at du også har en rigtig god støtte om anklen - uden at det går ud over bevægelsesfriheden.

Du kan bruge dem inde og ude - året rundt. - Boots du bare må give dine fødder lov til at opleve ...

Farve: Klassisk sort

Materiale: Okselæder og stærk elastik samt stropper

Såler: Olie- / syreresistente PU/TPU såler

Jim Boomba - Black

Model/varenr.: JBBK
1.199,00
4 (37) 4½ (37½) 5 (38) 5½ (38½) 6 (39) 6½ (40) 7 (41) 7½ (41½) 8 (42) 8½ (42½) 9 (43) 9½ (43½) 10 (44) 10½ (45) 11 (46) 11½ (46½) 12 (47) 12½ (47½)

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud