De brune støvler fra Jim Boomba er en klassiker: den populære, australske stil med elastikside. 

Uanset hvilken farve, du vælger, så er Jim Booma Boots en letvægtsstøvle, der er udført i top-kvalitets overlæder - med en super komfortabel PU/TPU sål. Støvler, der er velegnede både til by og land. For designet er helt klassisk australsk og enkelt - og så er de super solide og praktiske.

En kombination af komfort og holdbarhed, som du - og dine fødder - helt sikkert vil nyde godt af de næste mange, mange kilometer...

Farve: Umber

Materiale: Okselæder

Såler: PU/TPU

 

Jim Boomba - Umber

Model/varenr.: JBUM_4
1.199,00
4 (37) 5 (38) 6 (39) 7 (41) 10 (44)

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud