Southern Cross Roo er ikke blot en rigtig god sommerhat - med en solbeskyttelsesfaktor på +50 - men er også en stærk og solid hat året rundt. 

Lufthullernes placering har givet hatten navnet: Southern Cross.

Det helt specielle ved denne kænguru hat er, at den er i ruskind. Den er super blød, let og behagelig. Og så er den nem at have med sig, da du blot "snor" den sammen - og stopper den i tasken, hvor den hverken fylder eller vejer meget. Indeni hatten findes øjer, så den er forberedt til en hagerem.

Med den mellem-høje krone og en medium skygge, få du her et super flot hat, som er helt speciel - uden at være prangende...

Farve: Brun eller Rust

Materiale: Kænguru-læder

Str: S - XXL

Southern Cross Roo

Model/varenr.: 9H24
1.199,00
S M L XL XXL
Brun Rust

Hvis du ikke kender din hattestørrelse, finder du din størrelse sådan: mål fra midten af panden og rundt om hovedet. Hvis dit mål ligger mellem to størrelser, skal du altid vælge den største. Det blir aldrig behageligt med en hat, der er for lille. Dit hovedmål skal altid rundes op til næste hele centimeter - så har du størrelsen!

Hattenes størrelser - oplyst som S-XXL - svarer til følgende hovedmål:

 

Hovedmål

Hattestørrelse

54-55 cm

S (55 cm)

56-57 cm

M (57 cm)

58-59 cm

L (59 cm)

60-61 cm

XL (61 cm)

62-63 cm

XXL (63 cm) 

 

Den australske kænguru

Der findes over 100 forskellige kænguru-arter i Australien. Ingen af dem egner sig til opdræt. De største besætninger består af Red Kangaroo og Grey Kangaroo. Under streng, restriktiv overvågning tillader regeringen jægere med licens kvote-jagt på besætninger i udvalgte områder.

Kænguru-læder er kendt for sin ekstreme holdbarhed, lette vægt og det ret så arrede læder, som er en naturlig følge af, at alle kænguruer lever vildt.

Læderets blødhed betyder, at hatte af kængurulæder, sidder komfortabelt og godt på hovedet. Ligesom letheden gør hatten super behagelig. En hat i kængurulæder er super god, året rundt. Den er vind- og vandtæt og har en solbeskyttelsesfaktor på +50.

En anden, rigtig god egenskab ved en hat i kængurulæder er, at læderet er så smidigt, at hatten tåler at bliver pakket sammen. Læderet tåler dog ikke at blive foldet skarpt, som et ark papir, men skal snoes sammen - som illustreret her:

Pak din kænguruhat

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud