En sydvest - som sømandens og fiskerens - i vokset bomuld, som den oprindelige sydvest... og ligeså sej, som oprindeligt! 

For designet på en sydvest har holdt stik gennem årene: med den karakteristiske brede skygge, der er bredest i nakken. Og med det formål at gi dig optimal beskyttelse - selv i sydvestenvinden... 

Sydvesten Gosford er i vokset bomuld, har en let foring og en justérbar hagerem. Den er både vandafvisende og samtidig behagelig åndbar. Og så er den jo let at rulle sammen og ha´ med sig i tasken.

Sømand eller ej - så er sydvesten et 'must-have' for dig der er ude i uvejret! 

Farver: Brun eller sort

Materiale: 100% vokset bomuld

Størrelser: Kun tilbage i XL - og er du i tvivl - så er her en guide til størrelser

*UDGÅR* Sydvest - Gosford

Model/varenr.: GF
299,40
499,00
Du sparer: 199,60

VAREN UDGÅR!

XL XXL
Brun Sort

Hvis du ikke kender din hattestørrelse, finder du din størrelse sådan: mål fra midten af panden og rundt om hovedet. Hvis dit mål ligger mellem to størrelser, skal du altid vælge den største. Det bli'r aldrig behageligt med en hat, der er for lille. Dit hovedmål skal altid rundes op til næste hele centimeter - så har du størrelsen!

Hattenes størrelser - når de er oplyst som S-XXL - svarer til følgende hovedmål:

 

Hovedmål

Hattestørrelse

54-55 cm

S (55 cm)

56-57 cm

M (57 cm)

58-59 cm

L (59 cm)

60-61 cm

XL (61 cm)

62-63 cm

XXL (63 cm) 

 

Hattenes størrelser - når de er oplyst som S/M og L/XL - svarer til følgende hovedmål:

Hovedmål

Hattestørrelse

Ca. 56 cm

S/M

Ca. 58 cm

L/XL

01/12/2019

Er meget glad for min. Den er rigtig behagelig fremfor en hætte i både blæst og selvfølgelig regn. Bruger den så tit som muligt. Som regel bliver den kommenteret i form af "en rigtig fiskerhat" men det er nu fint med mig. Min er nærmest druknet i g-1000 viks fra Fjällräven (det var det jeg havde) og det har bare gjort den endnu mere klassisk.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud