Super flotte og elegante dress boots fra Blue Heeler: sorte chelsea boots med elastikside og den firkantede snude - 'chiesel square toe'.

Newman støvlerne er i et glat, klassisk design - og er anvendelige året rundt. En finere støvle, der er robuste og behagelige, men ikke velegnet til grovere udendørs brug, da ydersålen er i læder.

Forarbejdningen på disse støvler er et gennemført håndværk: Den øverste del af støvlen er i 2 mm læder, hælen har en ekstra læderforstærkning - og den bløde skindforing indeni støvlen gør dem super behagelige. Herudover er de udstyret med en EVA støddæmpende indlægssål.

Ydersålen er i blå læder og med randsyning (Goodyear Welt), som er en særdeles robust konstruktionsmetode for lædersåler. Dog kan de ikke anbefales til grovere brug.

- Klassiske boots - som sikkert blir dine ynglings dress boots...

Farve: Sort

Materiale: Læder og med lædersåler

Størrelser: 37 til 48 - De er små i størrelsen. Du skal vælge en størrelse større end normalt.

 

Chelsea Newman Black

Model/varenr.: BHN-B
1.699,00
38 39 40 41 43 44 45 46 47 48

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud