Blue Heeler´s Longreach er en super gennemført støvle med lang skaft. Australsk farmer eller ej - så er det her bare en super solid og robust støvle, som vil bære dig gennem de fleste udfordringer...

Støvlen er i kraftig 1,8 mm naturlæder med en skridsikker naturgummisål med 5 mm profil. Skaftet er ca. 28 cm (varierer med størrelsen). Støvlen er foret med lyst blødt koskind og er desuden udrustet med aftagelige PU-indlægssåler.

Læderet er autentisk med naturligt præg.

Og læderstropper er jo et must på farmer-boots, så de let hives på. Longreach støvlerne har derfor også solide læderstropper.

Rigtig flotte, enkle og underspillede cowboystøvler - i australsk farmer-stil!

Farve: Brun

Materiale: Præget læder med skindforing. Sål i naturgummi

Størrelser: 38 til 46 - og er ret normal i størrelsen til mænd - og store i størrelsen til kvinder.

Longreach støvler

Model/varenr.: LR
2.099,00
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud