Mineo hatten er en rigtig sommer-klassiker: en lys creme-farvet sommerhat med det mørke hattebånd som kontrast. En hat der oser af stil, elegance og traditioner. En klassisk Panama hat.

Mineo hatten er så let, at den knapt kan mærkes! Materialet er papir, som er en bearbejdning af strå. Et ideelt materiale til sommerhatte, da det er fnug-let og åndbart. Og ta´ ikke fejl: Papir betyder ikke dårlig kvalitet. For det er som med så meget andet - der findes lav og høj kvalitet. En Mineo er udført i 1.-klasses papir!

Farve: Cream

Materiale: Papir

Størrelser: S-XL - er du i tvivl om din størrelse, kan du se her, hvordan du finder den: Om hatte og størrelser

 

 

Mineo Sommerhat

Model/varenr.: 6H36
449,00
S M L XL

Materialet "strå" dækker over rigtig mange, forskellige typer af strå, strå-bearbejdning eller bast fra blade.

Materialet "papir", lyder umiddelbart ikke særlig godt! Men - det er blot en meget fin bearbejdning af strå. Et ideelt materiale til sommerhatte, da det er fnug-let og åndbart. Det er ofte billigere end strå. Men ikke altid - da top-kvalitet i papir faktisk kan være væsentlig bedre i kvaliteten end en lav kvalitet i strå. For det er som med så meget andet - der findes lav og høj kvalitet. Hattene i papir-materiale hos OutbackBoots er i 1.-klasses papir!

Materialet er Raffia, som er basten fra Raffia-palmens blade. Raffia er et både smidigt og stærkt materiale, som anvendes til både kurve, hatte - og hawaii-skørter...

Toquilla strå er fra Toquilla palmen - som egentlig ikke er en palme, men en palme-lignende plante. Toquilla strå er mest kendt for anvendelsen til Panama-hatte. 

- Har du spørgsmål til materialerne iøvrigt - eller helt andre spørgsmål - så er du altid velkommen til sende os en mail: info@outbackboots.dk, eller ringe til os på: 28 499 100

Rigtig god fornøjelse med din nye stråhat...

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud