Wombat boots til børn fra Blue Heeler: her i modellen Wombat Chestnut, der er en flot kastaniebrun farve - der ikke blot passer til det hele - men også holder til det hele - og er super komfortable. 

Børnestøvlerne er i top-klasse: I olieret læder med en blød skindforing, der sikrer, at de er åndbare og super behagelige dagen lang. I ergonomisk design - med plads til børnefødder, der absolut ikke ikke synes om at blive klemt inde!

Og så er de lette at vedligeholde: Når de blir godt slidte, skal de blot have en omgang læderfedt, der gnides godt ind i sømmene også - og de forbliver vandtætte og fine. Sålerne i støvlen kan tages ud - og kan vaskes.

Kort sagt: Perfekte børne boots til udeleg - tåler mudder, vandpytter og legepladser... Og blir bare endnu sejere når de er godt slidte!

- Og børnene elsker dem - ikke mindst fordi de er så lette at stikke i og af...

Farve: Chestnut brown

Størrelser: Nu kun i str. 9 = 26½

Kids Wombat - Chestnut

Modell: KidsWom_9
349,00
799,00
Du sparar: 450,00
9 (26½)
  • Børnestr.: 9 (26½)

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Søren Larsen 04/06/2014

Jeg købte boots til dreng på 2 år og pige på 6 år. Det har været en kæmpesucces. Begge børn elsker deres boots og de bruges til absolut alt. Takket være stropperne, så kan også drengen på 2 år selv tage støvlerne på - dette er det eneste fodtøj han klarer det med. Jeg kan klart anbefale et par børne Boots. - Søren.

Lägg recension:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud