Moonah´s nye serie af Lights Boots er super lette dame støvler - der er behagelige året rundt. For de er åndbare og klarer alt slags vind og vejr - og selv på en af de varmere dage, er de stadig lige behagelige. De har en super god pasform, der passer til de fleste, da de er rummelige, men stadig enkle og lette.

Farven Loam er lys og naturlig. Så det er en rigtig god farve til et par året-rundt boots.

- Sådan et par korte støvler med elastikside er et must - uanset om det er til traveturen, shoppingturen, rejsen eller...

Materiale: Nubuck læder og PU-såler

Farve: Chestnut

Størrelser: Moonah Boots er ret normale i størrelsen - så vælg den størrelse, du normalt bruger

Moonah Lights Loam

Modell: mlch
799,00
1.299,00
Du sparar: 500,00
4 (37) 6½ (40)

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud