Moonah´s Crazy Orange er super hotte! En skøn, varm farve til et par herlige, komfortable og super lette boots.

Når dine boots lige bliver leveret, fremstår de en anelse lysere end på fotoet her. Men farven tager til - og med en omgang læderfedt bliver farven straks som fotoet. 

Moonah´s støvletter er i top-kvalitet: De har en let og skridsikker PU-sål, der gør dem anvendelige til det hele: både til det grove og til det sjove... Og med skindforing i skaftet og holdbare træk-på-stopper, så er de super lette at stikke i, og sparke af igen. Super gode Town & Country style Aussie boots - til dig der er på farten... 

Materiale: Læder med PU-såler

Farve: Crazy Orange

Størrelser: Moonah Boots er ret normale i størrelsen - så vælg den størrelse, du normalt bruger

Moonah Lights Crazy Orange

Modell: mico-5
799,00
1.299,00
Du sparar: 500,00
5 (38)
  • Boots str.: 5 (38)

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud