Overtræksbukser eller outdoor bukser - det slet ikke er til at undvære. Med et par Walk-About-Pants kan du gå og sidde - når-som-helst og hvor-som-helst.Hvilken frihed! Perfekte til arbejde og friluftliv - til fisketuren, cykelturen, rideturen eller...

Overtræksbukserne er i oilskin, der gør dem både vind- og vandtætte. Bukserne er foret med nylon nederst (fra knæene og ned) og med bomuld øverst. Så er de behagelige at ha´ på - også hvis du bruger dem uden andre bukser under. Og praktisk er det med nylon-foringen nederst. Linningen er elastisk og kan spændes til i siderne, så de altid sidder godt til. 

De justérbare remme langs benene er en praktisk detalje, da de gør det utrolig let at trække i bukserne og af dem igen uden - og så er der plads til fodtøj, der fylder. Benvidden let at regulere med remmene, så bukserne ikke sjasker i regnen.

Farver: Sort eller brun

Materiale: 12oz microvoks oilskin, bomuldsfor og nylonfor

Størrelser: Bemærk at de er meget store i størrelsen. Vælg 1-2 numre mindre, end du normalt bruger. Der er taget højde for, at de kan bruges over andre bukser - men de kan også bruges uden andre bukser under. Målene på dem findes på billedet.

 

Walk-About-Pants

Modell: 4MP13-brn-XL
1.299,00
XS S M L XL XXL 3XL
Brun Sort
Lars Wichmann 03/02/2013

Endelig ... Er man meget ude er det rart at være inden i et par af disse, oilskin, god pasform og de fedeste lårlommer med dobbeltlukning der sikre at ikke det mindste vand kommer ned til mine kameralinser ... Kakadu må være det ypperste inden for udetøj...

Lägg recension:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud