FERIELUKKET

 

Vi holder ferielukket fra 15.-25.oktober

 

Du kan sagtens bestille i webshoppen, men i denne periode
bliver der ikke besvaret mails og sendt varer ud.
Pengene trækkes naturligvis først, når varen sendes efter ferien.
Skal du have byttet/returneret noget, så send blot en mail herom sammen med ordrenummer, så sender vi en returlabel til dig i uge 43.

Dukker den ikke op, så tjek din spammappe.

 

Hav et fantastisk efterår :-)


En flot og tidsløs dokumentmappe i læder. Briefcase Memphis er anvendelig som arbejdstaske, mødetaske eller studietaske, da den rummer plads til alle dine vigtige dokumenter: Tasken har 3 store rum. I det forreste rum er der plads til en tyk A4-mappe. I det midterste og bagerste rum er der også plads til en tyndere A4-mappe, A4-papirer mm.

Taskens flap lukkes med magneter, så indholdet er hurtigt at komme til. Der medfølger en robust skulderstrop til tasken, der er let at hægte på og af.

Materialet er kraftigt bøffellæder (2-2,2 mm), der er vegetabilsk garvet med olie. Den flotte, nuancerede farve fremkommer af den anvendte olie og bark, hvilket gør læderet ret unikt i farven - og ikke to tasker er helt ens.

Taskens beslag er i nikkelfri, "antik"-messing.

Tasken er et ret unikt håndværk, hvor læderet er udvalgt, udskåret og syet i hånden. Med et super flot resultat - der er fri for krom og tungmetaller. Og tasken får endnu mere karakter med tiden, da vegetabilsk garvet kernelæder patinerer super flot ...

Mål: 31 x 40 x 10 cm

Materiale: Olieret nubuck-læder

Briefcase Memphis

Model/varenr.: INTR-01
1.399,00

Leveringstiden er ca. 7 hverdage på vores lædertasker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud