OBS! PGA. COVID-19 ER VORES LEVERANDØRER DESVÆRRE MEGET UDFORDREDE PÅ LEVERANCER, OG DET KAN DERFOR SKE - MEN HELDIGVIS SJÆLDENT - AT EN VARE, DER STÅR SOM PÅ LAGER, IKKE KAN FREMSKAFFES. SKULLE DET SKE, KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT!

VI BYTTER FRA NU OG HELT FREM TIL 21. JANUAR 2021

Denver Business Trolley er en sjælden, eksklusiv trolley i læder. En rigtig flot computertaske og business taske. Tasken er i en rigtig flot Brandy- eller coffeefarvet læder, der blot bli'r endnu flottere efter brug.

Denver Business Trolley er til hverdag, til business rejsen - eller weekendtasken til PC´en - så du har både PC og papirer samlet ét sted.

Håndtaget kan trækkes ud - og let gemmes væk igen under lynlåsen. Hjulene er stabile og let-rullende. 

Tasken har 2 hovedrum, der begge er med lynlås. I det ene hovedrum findes en lap-top "pose" til ekstra beskyttelse. I de ydre rum - der også er med lynlås - er den ene med masser af sorteringsmuligheder - da den har en mobil-lomme, pen-holder og flere små lommer.

En meget slidstærk trolley i læder - som er en ret sjælden og unik rejsetaske, arbejdstaske og computertaske... Så har du styr på det hele!

Farver: Brandy (brun med et rødligt skær i en glat, håndpoleret læder - eller Coffee (brun) (som er en olieret nubuck-læder)

Materiale: Læder, foret med bomuld

Vægt: Brandy vejer 4 kg, Coffee (brown) vejer 4,3 kg.

Mål: H:35 x B:41 x D:18 cm 

Business Trolley - Denver

Model/varenr.: SW-1009
2.449,00

Leveringstiden er ca. 7 hverdage på vores lædertasker.

Business Trolley - Denver
Brandy
Business Trolley - Denver, Coffee
Coffee
24/09/2015

Har lige fået min nye Denver ind af døren. Meget fin læder kvalitet Den bliver en tro følgesvend .

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud