OBS! PGA. COVID-19 ER VORES LEVERANDØRER DESVÆRRE MEGET UDFORDREDE PÅ LEVERANCER, OG DET KAN DERFOR SKE - MEN HELDIGVIS SJÆLDENT - AT EN VARE, DER STÅR SOM PÅ LAGER, IKKE KAN FREMSKAFFES. SKULLE DET SKE, KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT!


Rejsetaske - Berghütte

Med en rejsetaske der er robust, solid - og i super flot læder, der blot bli'r flottere og flottere med årene - så er du klar, uanset rejsens mål. Denne taske er som hevet ud af fortidens Wild West ...

En rejsetaske, der er ekstremt robust med sit tykke, men fleksible, bøffellæder, der beskytter fantastisk mod skader.

Berghütte er med vandafvisende foring - og indeholder et stort hovedrum, lukket med lynlås og en ekstra lynlås-lomme udenpå i hele tasken længde og halv højde - hvor du med fordel kan opbevare dine rejsedokumenter, læsestof, pung mv. så det er nemt tilgængeligt.

Indvendig er der to læderremme i begge sider, der hjælper med at holde orden på dit tøj, og under dem er der i hver side en stor åben elastiklomme. 

Håndtagene er lavet af forstærket fuldkornet læder og er bløde, runde og behagelige at holde om, og der medfølger desuden en polstret, aftagelig skulderrem, som nemt kan justeres til den, der bærer tasken. 

Læderets kvalitet er en oplevelse i sig selv ...

Taskens ca.mål: H: 32 cm x L: 66 cm x bredde: 32 cm

Materiale: 100% specialbehandlet, vegetabilsk bøffellæder med en tykkelse på ca. 1,8-3,5 mm. Alle metaldele er nikkelfri.

Rejsetaske - Berghütte

Model/varenr.: CG2008
2.239,20
2.799,00
Du sparer: 559,80

Leveringstiden er ca. 7 hverdage på vores lædertasker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud