OBS! PGA. COVID-19 ER VORES LEVERANDØRER DESVÆRRE MEGET UDFORDREDE PÅ LEVERANCER, OG DET KAN DERFOR SKE - MEN HELDIGVIS SJÆLDENT - AT EN VARE, DER STÅR SOM PÅ LAGER, IKKE KAN FREMSKAFFES. SKULLE DET SKE, KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT!


Vil du ha´ en brun hat i læder, så tjek lige denne Bulldog læderhat. En hat, du ikke går fejl af! Materialet er "embarked leather" - en barsk behandling af læderet, med prægning, der gir´ det et super flot og helt specielt look. Behandlingen gør læderet ekstrem slidstærkt - og trods det rå look, er hatten blød at mærke på - og yderst behagelig at have på.

Hatten har en lavere - middelstørrelse - krone og en medium størrelse skygge, der er formbar. Hatten er forsynet med øjer indeni, så hvis du ønsker en hagerem, er den let at sætte i. En flot, klassisk læderhat med flettet hattebånd. Hatten har en solbeskyttelsesfaktor på +50

Farve: Brun

Materiale: Embarked Leather

 

*UDGÅR* Bulldog - embarked, læderhat

Model/varenr.: 5HW24_S
674,25
899,00
Du sparer: 224,75

Hvis du ikke kender din hattestørrelse, finder du din størrelse sådan: mål fra midten af panden og rundt om hovedet. Hvis dit mål ligger mellem to størrelser, skal du altid vælge den største. Det bli'r aldrig behageligt med en hat, der er for lille. Dit hovedmål skal altid rundes op til næste hele centimeter - så har du størrelsen!

Hattenes størrelser - når de er oplyst som S-XXL - svarer til følgende hovedmål:

 

Hovedmål

Hattestørrelse

54-55 cm

S (55 cm)

56-57 cm

M (57 cm)

58-59 cm

L (59 cm)

60-61 cm

XL (61 cm)

62-63 cm

XXL (63 cm) 

 

Hattenes størrelser - når de er oplyst som S/M og L/XL - svarer til følgende hovedmål:

Hovedmål

Hattestørrelse

Ca. 56 cm

S/M

Ca. 58 cm

L/XL

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud