Brune chelsea boots, der er flotte, slanke og elegante - men samtidig komfortable. Blue Heelers Chelsea boots med den klassiske elastik-side, får dem til at sidde rigtig godt på foden og om anklen. Designet er helt enkelt - og med en flot 'firkantet' snude.

Sålen er i læder med 'Goodyear Welt', som er kendt som den mest robuste konstruktion for lædersåler: med en randsyning mellem ydersålen og overdelen.

De brune boots er flotte til både blå cowboy - og også til sort. Stilen kommer oprindeligt fra jodphur boots: en ridestøvle, der har sin oprindelse helt tilbage til 1800-tallet. Det kan man da kalde en klassiker!

Newman Chelsea Boots har fuld foring i blødt skind og læder-indlægssåler med støddæmpning. En rigtig flot og behagelig støvle. Da ydersålen på denne dress boot er i læder, er de beregnet til finere brug på f.eks. kontoret eller restauranten og ikke egnet til grovere brug og lange ture på asfalt og andre grove underlag. Du kan med fordel få en skomager til at forsålen dem, så de holder endnu længere.

Farve: Brun

Materiale: Læder og med blå lædersåler

Størrelser: 38 til 48 - Er små i størrelsen, så du skal vælge ét nummer større end normalt

Læs nedenfor om vedligeholdelse af boots med lædersåler. 

*UDGÅR* KUN STR. 41 TILBAGE! Chelsea Newman Guinness Brown

Model/varenr.: 301-41
849,50
1.699,00
Du sparer: 849,50
01/12/2014

Måleskema og tekst giver god vejledning Købt disse boots og de passer perfekt.Til cowboybukser og nederdel Eneste minus er,at lædersålen var meget glat, men problemet er løst. Lækkert fodtøj

21/09/2015

Har haft en super-positiv oplevelse med at handle i hos Outback Boots - virkelig god og kompetent service. Kan KLART anbefales :-) Støvlerne er super lækre og sidder godt på foden.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud