FERIELUKKET

Vi holder ferielukket fra 4.-27. september

Du kan sagtens bestille i webshoppen, men i denne periode bliver der kun besvaret mails og sendt varer ud i meget begrænset omfang.
Pengene trækkes naturligvis først, når varen sendes.
Skal du have byttet/returneret noget, så send blot en mail herom sammen med ordrenummer, så sender vi en returlabel til dig i uge 39

Dukker den ikke op, så tjek din spammappe.

Hav en fantastisk sensommer :-)


Kakadu´s super gode udgave af den traditionelle, australske Drovers Jacket er helt i overensstemmelse med, hvad der kan forventes af en kvalitets oilskinsjakke: oilskin foret med bomuld, krave med læder. 2 store yderlommer med klap og sidelommer samt en lodret lynlåslomme til f.eks. nøgler. Indvendigt: 2 store netlommer, der lukkes med trykknap samt 1 lille velcrolomme og 1 lynlåslomme samt en åben inderlomme. Slidser i siderne. Høj halsluk.

Der er derudover lækkert, aftageligt termofor i jakken - med en stor samt en mindre lomme, der lukkes med velcro. Når foret er i jakken, bliver tre af inderlommerne gemt.

En rigtig flot Drovers Jacket - selvfølgelig med den klassiske kappe, som er aftagelig. Og har du brug for en hætte, så knappes kakadu hætten let på mellem kraven og jakken.

Farver: Sort og brun

Materiale: 12oz MicroWax Oilskin, foret med 100% bomuld og med den inderste, nederste del i praktisk nylon, der derfor er mere smudsafvisende.

Størrelser: Jakken er stor i størrelsen. Og meget stor i størrelsen til kvinder - Du kan tjekke jakkens mål på fotoet.
Størrelsen XS svarer til et herretøj på 48 / 50- S: 50 / 52- M: 5 / 54- L: 54 / 56- XL: 56 / 58- XXL: 58 / 60- 3XL: 60/62

*UDGÅR - KUN str. S TILBAGE!* Iron Bark Drovers Jacket

Model/varenr.: 20J05
424,75
1.699,00
Du sparer: 1.274,25
XS S M L XL XXL 3XL
Brun Iron Bark Drovers Jacket
Brun
Iron Bark Drovers Jacket - Sort
Sort

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud