OBS! PGA. COVID-19 ER VORES LEVERANDØRER DESVÆRRE MEGET UDFORDREDE PÅ LEVERANCER, OG DET KAN DERFOR SKE - MEN HELDIGVIS SJÆLDENT - AT EN VARE, DER STÅR SOM PÅ LAGER, IKKE KAN FREMSKAFFES. SKULLE DET SKE, KONTAKTER VI DIG HURTIGST MULIGT!


Scippis' canvas Messenger Bag: Westfield er helt speciel med det super hotte vintage-look og den flotte sammensætning af canvas og nubuck-læder.

Netop kombinationen af den solide og slidstærke canvas og den kraftige, cognacfarvede nubuck-læder gør tasken visuelt ret unik - og gir den et blødere look end en "ren" lædertaske.

Og praktisk er den også: spænderne lukkes let af og i med trykknapper, og herudover lukkes tasken med lynlås øverst under flappen. Tasken kan bæres i hånd-hanken af læder - eller over skulderen med den polstrede skulderrem.

Tasken er rummelig og har en praktisk opdeling: Indeni tasken findes to store hovedrum opdelt med en lynlåslomme. Herudover også en mindre lynlås-lomme, en mobillomme og en nøglelomme. De to lommer foran på tasken lukkes med magnet og bagpå tasken findes også en lomme, der lukkes med lynlås.

- En super flot canvas messenger taske - du ikke finder hvor-som-helst ...

Farve: Blå

Materiale: Vokset canvas og cognac-farvet nubuck-læder

Mål: H: 29 cm, B: 37 cm, D: 11 cm

*UDGÅR* Westfield Messenger Bag - KUN 1 BLÅ TILBAGE!

Model/varenr.: 2715-blue
719,40
1.199,00
Du sparer: 479,60

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud