UphillSport Inari sokken er opkaldt efter den største Sø i Lapland. Om vinteren er søen helt frosset til. Isfiskeri igennem den tykke is, er tidskrævende og kræver at man sidder stille i lange perioder, alt imens at frosten bider i næsen og sætter sig i tøjet, og is og sne sender kulden imod dine støvler. Når søen ikke er fuldstændig frossen, trænger den fugtige luft nemt ind i tøjet. Derfor er et godt lag af Merino uld, der kan holde på luften, og forhindre kulden i at nå ind til huden, en rigtig god ide. Inari sokken er inspireret af det fugtige, kolde, frosne og forblæste klima der er på og ved søen. Dette klima udfordrer din påklædning - og Inari sokken er det rigtige valg til at møde denne udfordring. Det særligt tykke Merino uld er med til at holde kulden ude, og lade fugten fordampe fra støvlen. Merino ulden holder på luften for bedre åndbarhed og isolering, og holder derved kulden ude af støvlen. Inari sokken er lavet til at tørre hen over natten, hvorfor den ikke suger sved eller nemt kommer til at lugte. Den høje procentdel af Merino uld garanterer en høj isoleringsgrad og mange timers udendørsaktivitet i vinterhalvåret uden forfrysninger. Merino ulden som UphillSport benytter er altid mulesing-fri og bidrager med varme og åndbarhed.

 

Inari sokken er ideel til din jagt- eller fiskeoplevelse i koldt og fugtigt vejr såvel som frostvejr. UphillSport Inari sokkerne er konstrueret i ekstra tyk Merino uld for at give ekstra varme og bedre den fugtabsorberende evne. Det er med til at garantere høj åndbarhed og varme fødder. Selvom du er ude i ekstremt frostvejr og hård blæst så skal det særlige 1x1 strikkede Merino uldskaft på Inari sokkerne nok holde dig varm. Skaftet er også med til at holde fødderne varme og tørre, da overskydende fugt kan transporteres væk fra foden via skaftet, alt imens det også holder benet varmt. Inari har en isoleringsgrad på 5. Inari sokken har en tilpasset hæl, så den sidder godt til, for en god pasform og høj komfort. Man undgår at sokken klumper eller bevæger sig indeni støvlen. Sokken er lavet i calf length for at varme benet og for at passe til støvlernes højere skaft. Inari sokken er tilgængelig i tre forskellige farver. Inari sokkerne vil forbedre din Jagt eller Fiskeri oplevelse, da alting bare er sjovere med tørre og veltilfredse fødder. Med Inari sokkerne på, kan du fokusere på at nyde sneen, og hvad naturen ellers har at byde på.

Vaskeinstruks

Alle UphillSports sokker kan vaskes ved 40 graders maskinvask. Tørretumbler frarådes. Sokkerne kan virke mindre efter vask, hvorfor det anbefales at strække dem ud til alm. størrelse efter vask, for en bedre pasform. Mange af UphillSports sokker er produceret med elastisk garn, og derfor kan sokkerne virke mindre end de egentlig er. Merino uldens mange positive egenskaber bliver kun bedre efter brug og vask.

UphillSports sokkerne er lavet til lang tids brug og god vedligeholdelse af dem, vil få dem til at holde endnu længere.

Lavet i Finland på Sukkamestarit (sokkemesteren) Oy fabrikken.

Produktionen er ISO9001:2015 certificeret.

Uphillsport INARI Hunting & Fishing H5 Ekstra Tyk Active Fit Sok med Merino Uld

Model/varenr.: Inari 199-39-42
249,00

+evt. fragt

 

 
 
 

Materialer

  • 74 % Merino uld
  • 25 % Polyamid
  • 1 % Lycra 

Alt garn-materiale er OEKOTEX 100 certificeret.

 

Features og fordele

  • Merino uld frottè strik i hele sokken betyder høj varme og komfort
  • Sidder til i hælen for en god støtte
  • Stærk Lycra i skaftet er ensbetydende med at sokken bliver sidder og hjælper med at støtte

 

Specifikationer

  • Ekstra tyk sok - for varme og komfort
  • Isoleringsgrad: 5
  • Knæ-langt skaft - for at varme benet og passe i højskaftede støvler
  • Parvægt : 190 g

 

Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Tilbehør
Nyheder
Tilbud
spacer