Bullet Points:

  • Ukko er perfekt til jagt og fiskeri i mellem og svært terræn. Ukko har en længde til midt på læggen.
  • Ukko jagt- og fiskesok er lavet i en 4-lags Drytech-struktur - Forskellige lag overfører fugt ud og holder fødderne varme - Dette garanterer stor åndbarhed og fugtighedsstyring.
  • UphillSports unikke "Multilayer" struktur tillader sokken at være meget varm, uden at være særlig tyk - Så intet behov for ekstra rummelige sko til kolde forhold.
  • Ukko-sokken har en speciel fittet hæl og elastangreb hen over fodryggen. Dette forbedrer understøttelse af midtfoden og tilføjer komfort ved at holde sokken på plads og fri for ”rynker”.
  • Varmeklassen er 4, ideel til mellem- og kolde årstider.  Merino strikkes som frotté på sålen; dette øger blødheden og komforten for hvert trin. Merino tilføjer også åndbarhed

UphillSport Ukko er opkaldt efter et fjernt vildmarksområde i sydøst Lapland. At gå på jagt og fiske her er altid en udfordring, men et eventyr. Forholdene natten over kan variere fra varmt til frysepunkt. Ukko er inspireret og udviklet til flere dages vandring og skiftende forhold. Ukko-sokken er perfekt til lange gåture. Multilayer strukturen overfører fugt væk fra huden og holder fødderne varme og tørre. Den specielle kombination i vores Multilayer med coolmax og merinould fungerer perfekt og tilpasser sig skiftende forhold. Coolmax og Merino uld holder luft inde til ventilation og isolering. Perfekt til en Drytech-løsning. Drytech-sokken er designet til at tørre hurtigt natten over og absorberer ikke sved og lugt. Dette gør Ukko til den ultimative strømpe til et aktivt friluftsliv. Vores Merino uld kommer altid fra certificerede farme for god dyrevelfærd (mulesingfree), og tilføre dejlig varme og åndbarhed.

Ukko-sokken er ideel til jægere og fiskere, til længere ophold i vildt terræn under mellemsvære og svære forhold. UphillSport Ukko sokker er vævet i det unikke 4-lags Multilayer struktur der tillader sokken at være meget varm, uden at være særlig tyk - Så Intet behov for ekstra rummelige sko til kolde forhold. Ukko er i varmeklassen 4, ideel til mellem- og kolde årstider - Merino strikkes som frotté på sålen; dette øger blødhed og komfort for hvert trin. Merino tilføjer også åndbarhed. Ukko-sokken har en speciel fittet hæl og elastan greb hen over fodryggen. Dette forbedrer understøttelse midtfoden og tilføjer komfort ved at holde sokken på plads og fri for rynker. Ikke flere vabler med Ukko-sokken. Merino strikkes som frotté på sålen; dette øger blødhed og komfort for hvert trin, uanset om du går op eller ned ad bakke. Ukko er lavet i midt lægs længde og komme over støvlekanten. Dette forhindrer irritation mellem dine støvler og din hud. Ukko-sokken forbedrer din udendørs oplevelse. Du kan fokusere på at nyde friluftsoplevelser, dag eller nat.

Vaskeinstruks

Alle UphillSports sokker kan vaskes ved 40 graders maskinvask. Tørretumbler frarådes. Sokkerne kan virke mindre efter vask, hvorfor det anbefales at strække dem ud til alm. størrelse efter vask, for en bedre pasform. Mange af UphillSports sokker er produceret med elastisk garn, og derfor kan sokkerne virke mindre end de egentlig er. Merino uldens mange positive egenskaber bliver kun bedre efter brug og vask.

UphillSports sokkerne er lavet til lang tids brug og god vedligeholdelse af dem, vil få dem til at holde endnu længere.

Lavet i Finland på Sukkamestarit (sokkemesteren) Oy fabrikken.

Produktionen er ISO9001:2015 certificeret.

UphillSport UKKO Hunting & Fishing 4-layer Drytech M4 med Merino Uld

Model/varenr.: UKKO-199-35-38
59,60
149,00
Du sparer: 89,40

+evt. fragt

 

 
 

Materialer

  • 40 % Coolmax
  • 28 % Merino uld
  • 20 % Siltex Polypropylen
  • 11 % Polyamid
  • 1 % Lycra

Alt garn-materiale er OEKOTEX 100 certificeret.

 

Features og fordele

4-lags Drytech fugtoverførsel - Holder fødderne varme og tørre
Tilpasset hæl og greb på fodryggen - forbedrer komforten hen over og under midtfoden
Merino på undersiden forbedrer åndbarhed, komforten og varme til foden

Specifikationer

Medium tykkelse
Temperatur niveau: 4
Midt lægs længde

Parvægt: 73 g

 

IKKE ALLE STR. ER I BUTIKKEN, TJEK NEDENFOR OM DIN STR. ER DER, SÅ DU IKKE KØRER FORGÆVES!

Lager: 1 stk tilbage på lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Tilbehør
Nyheder
Tilbud
spacer