Ankelstøvler, der er både paktiske og super flotte! Støvletter i farver er ret frække - som denne model Emma i turquiose.

Støvlerne er i olieret læder, med en sål af natur-gummi. Og sålen er ret skrid-sikker, med en 5 mm profil, Herudover er det super godt med boots med elastik-side, da de støtter godt om anklen, så du undgår vridninger - og fald!

Og behagelige er de, da læderet er åndbart, foringen i blødt skind og en komfortabel PU indlægssål, der er "løs"  og kan tages ud.

Pull-up stropperne er solide og praktiske, da de gør det så let, at hive støvlerne på.

- Er du modig? - Så vælg en super flot Emma Boots - Turquoise...

Materiale: Olieret læder med såler i natur-gummi

Farve: Turquoise overlæder - som foto

Størrelser: Emma Boots findes i str. 36-42 -  og er ret normale i størrelsen

Emma Boots - Turquoise

Model/varenr.: Emma
1.499,00
36 38 39 40 41 42

Det er meget nemt at vedligeholde dine boots. De er ikke krævende. Men - når de blir godt brugte kan du med fordel gi´ dem en ordentlig omgang læderfedt. Så udtørrer læderet ikke - og dine boots forbliver smidige og vandtætte. Gnub dem godt ind - og også syningerne skal have godt med fedt. Du kan bruge en hvilken som helst neutral læderfedt - og vil du have en, der er rigtig god, så prøv denne: Australian Formula Leather Care, som er super god til alle typer glat-læder. Den er dog ikke til nubuck og ruskind. Dertil skal anvendes en spray specielt til ruskind, som fåes i de fleste skobutikker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Nyheder
Andre forslag...
Restsalg og super tilbud