Rødder – Vi er faktisk australske!
Blue heeler er en familievirksomhed fra Brisbane. Australiere er ejendommelige. De taler et særligt slang – the strine. De har en ret tilbagelænet attitude og er kendt for deres venlige, åbne natur. Aussies kalder selv deres land "det heldige land". Det er logisk, at vi vil bringe lidt af det til Europa.

Grundlæggeren Ira Neumann er en australier, der bor i det nordlige Tyskland. Hun har været i skobranchen i over 25 år. I 2010 bragte hun med blue heeler det, hun havde ledt efter længe, til live:

Et australsk livsstilsfodtøjsmærke, der er fantastisk, når det kommer til stil og kvalitet.

Australsk arbejds-fodtøj design
Sko til udenfor, til de højeste krav.
For dem, der ved, hvad der tæller. Vores favoritter er australske støvler. Chelsea støvler har skabt sig et stærkt navn som en autentisk stilklassiker. Outback-farmere bærer dem også med entusiasme.

Hvorfor?
Fordi de er mere end praktiske: Let på, let af. For de er perfekte til ethvert vejr og ethvert udseende - især hvis de er lavet af robuste naturmaterialer.

Naturmaterialer
Såler overvejende lavet af naturgummi, højkvalitets nappa-okselæder på ydersiden og desuden en foring af blød okselæder på indersiden - en sko kan næsten ikke komme bedre end fra blue heelers fabrik. Vi er stolte af de harmoniske kontraster, der gør vores kollektion til noget ganske særligt

-40%
0 anmeldelser
-50%
0 anmeldelser
-50%
0 anmeldelser
-40%
0 anmeldelser
-50%
0 anmeldelser
0 anmeldelser