STARS & STRIPES WESTERN FASHION – LEVERANDØREN AF WESTERN-TØJ
Under western-mærket STARS & STRIPES har Robert Kastori – nu sammen med sine sønner Simon og Kevin – med succes solgt western-mode siden 1988. Virksomheden, der har base i Kirchentellinsfurt nær Tübingen i Tyskland, har etableret sig som den førende grossist i Europa.

Kastorierne sælger ikke kun tekstiler, de har også en helt særlig holdning til livet.

At gå ind i detailbranchen med western mode gik ikke altid glat. I 1982 startede Robert Kastori med at sælge varer i en garage. Herefter fulgte en butik på Reutlinger Lederstraße, men det store gennembrud kom endnu ikke. Fra 1986 var Robert og hans kone Michaela Kastori ude på festivaler i en showtruck – her blomstrede forretningen. I 1988 grundlagde han endelig mærket "Stars & Stripes" som grossist for westerntøj.

Begyndende med et katalog på blot et par sider og hjemmegaragen som forsendelsessted, voksede virksomheden hurtigt og betragtes nu som det største mærke for western-tøj i Europa.

STARS & STRIPES skaber selv designs til sine produkter. I årevis har de arbejdet med udvalgte og gennemprøvede produktionsfaciliteter rundt om i verden for konstant at opfylde sine høje kvalitetsstandarder. Udvalget omfatter hatte, veste, jakker, westernskjorter, westernbluser, cowboystøvler, bælter, spænder og meget andet tilbehør – til næsten alle stilarter, fra westernridning til countrymusik, rockabilly, motorcyklister, truckere, old-style til linedance.

De to Kastori-sønner var allerede født med lidt af "det vilde vesten"-gen. Så det siger sig selv, at Kevin og Simon fuldt ud og engageret støtter den familievirksomhed, de har etableret. I 2012 vendte Simon Kastori tilbage til virksomheden efter at have afsluttet sine studier som modedesigner. Han og hans far har drevet virksomheden sammen siden 2016.

Virksomheden i Kirchentellinsfurt er kendt langt ud over detailbranchen på western-scenen. "Vi er kontaktpartneren med hensyn til emnet Western og de tilsvarende arrangementer," siger Simon Kastori.
En fotovæg i showroomet vidner om de utallige møder med store navne fra film-, mode- og showindustrien – med Klitschkos, til Hugo Boss-begivenheder, med Ferrari Racing Team, til Hollywood-filmpremierer, ved fotoshoots i Californien – og meget mere.
Vigtige kunder inkluderer Euro Disney, Europa Park og Pullman City. Selv CHANEL og Yves Saint Laurent har forsynet virksomheden med produkter. Mange stjerner fra musikscenen som Boss Hoss, Rednex, Truck Stop osv. var på scenen i STARS & STRIPES outfits. Det samme var danserne omkring Madonna på hendes Europa-turné for hendes hit "Don't tell me".

STARS & STRIPES var med på de tyske premierer på "Django Unchained" og "Lone Ranger". Hele Dallas-familien var også klædt på med mærket, da de var på en velgørenhedsturné i Europa i 2007.
Kendte modemagasiner som Vogue præsenterer de seneste STARS & STRIPES kollektioner på deres trendsider. Kollektions-genstande fra STARS & STRIPES kan ofte ses i adskillige internationale tv-produktioner og reklameklip.

Familien Kastori fik endda mail fra Steven Spielbergs produktionsselskab, som ville bruge "Kevin"-trøjen til at filme. "Vi har nu en Hollywood-kontrakt," griner Simon Kastori. "Det er en stor ære for os. Disse ting sker for os igen og igen, og vi ved aldrig, hvad vi kan forvente næste gang."

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-50%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-50%
222,50
445,00
Du sparer: 222,50

+evt. fragt

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-50%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser