Jakker til mændSuper flotte og praktiske jakker til mænd - jakker, du kan anvende hvor-som-helst - til byliv og udeliv - men som du ikke lige finder hvor-som-helst. Her finder du de slidstærke herrejakker, vindjakker og varme jakker til regn, rusk og vinter. Jakker i tidsløs design, der gør dem anvendelige år efter år.

Nogle af de klassiske australske jakker og frakker har netop designs, der har holdt gennem 100 år. Som fx jakkerne i oilskin, der har sin oprindelse helt tilbage fra 1800-tallet... Hertil kommer så en hel del ny teknologi, der bl.a. har gjort materialet langt mere behageligt - og stadig tro mod formålet: at gi' beskyttelse under selv ekstreme vejrforhold.

De australske jakker og frakker er således et godt mix af tradition og fornyelse. 

Uanset om du vælger din jakke i oilskin, en voksjakke eller det nyere Dri-Tec Membrane materiale - så får du en jakke, der er behagelig - åndbar, vindtæt og vandtæt. Helt perfekte som vindjakker i al slags vejr.

Alle oilskins-, waxed-, og Dri-Tec™ herrejakker hos outbackboots.dk holder til mange års hårdt brug - og er anvendelige året rundt.

... Glæd dig!

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-50%
0 anmeldelser