DamejakkerDamejakker, du ikke finder hvor-som-helst. Der er masser af damejakker på nettet - men mange har det samme udvalg. Vi har derfor bestræbt os på at finde noget mere specielt - som kan anvendes til det hele. Damejakker til al slags uvejr, til friluftsliv eller byliv. Kombinationen af det rå og feminine er ikke blot et look - men en kvalitet, der betyder at du får en jakke, der ikke blot ser sej ud - men er det!

Bemærk at her både findes jakker til damer - og unisex jakker til både kvinder og mænd. Unisex jakkerne er super flotte jakker til kvinder også - men du skal vælge en mindre størrelse end du normalt bruger. Jakkerne er målt op - så du kan finde målene på hver enkelt jakke i et skema under beskrivelsen.

Om du vælger din nye jakke i let oilskin, det lidt tungere oilskin eller Dri-Tec Membrane - så får du en jakke, der er unik i kvalitet og komfort, da den er både åndbar, vindtæt og vandtæt. Der er meget mere information om oilskin her.

Du kan også vælge damejakker i canvas-bomuld, hvor materialet oplyses som "Gunn-Worn". Gunn-Worn er en forarbejdning, der gennem tiderne har været anvendt til tøj, der skal kunne modstå barske forhold - tøj brugt til udendørs arbejde, landarbejdere og minearbejdere m.v. Resutatet af denne form for bearbejdning er et flot, robust, vintage-look - hvor der forekommer uregelmæssigheder i farven.

Tjek de flotte og "rå" damejakker her - og find din helt egen, helt specielle jakke...

0 anmeldelser
-50%
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser