UphillSport Outdoor-kategorien er inspireret af de skiftende forhold i vores fire sæsoner. Kategorien har alle sokker til gåture, let vandring, vandringsture og bjergbestigning. Outdoor-kollektionen er inspireret af smuk finsk natur og alle de skiftende farver fra de fire årstider. UphillSport outdoorsokker er opkaldt efter finske vildmarksområder. 

UphillSports Outdoorsokker har kun materialer af højeste kvalitet, et af hovedmaterialerne er Merinould. Merinouldens oprindelse er fra Sydamerika, og kommer fra certificerede farme med god dyrevelfærd. Alle materialer har unikke egenskaber, der giver forskellige funktioner til sokkerne: Eksempelvis er bambus meget blød og fugtabsorberende, Coolmax styrer temperaturen meget effektivt, polyamid giver støtte og holdbarhed, Merinould er varm og åndbar. Kvalitetsmaterialer betyder noget!

Alle produkter i outdoor-segmentet er vist i hovedkategori "Outdoor". Du kan shoppe efter underkategorier for forskellige aktiviteter som: gåtur og let vandring, vandreture og bjergbestigning.

-50%
84,50
169,00
Du sparer: 84,50

+evt. fragt

0 anmeldelser
-60%
0 anmeldelser