UphillSport er et nyere, innovativt livsstilbrand med speciale i tekniske strømper - fra Tampere, Finland. Tampere-området har over 200 års erfaring inden for kvalitetsproduktion i tekstilbranchen. UphillSport er engageret i at fortsætte tekniske innovationer og videreudvikle sin produktionskvalitet i høj kvalitet på en bæredygtig måde. Hele UphillSports produktsortiment er fremstillet i Finland.

Sådan opstod UphillSport

Finland er en del af det subarktiske klima, der er koldt om vinteren, fugtigt om foråret og efteråret, varmt og tørt om sommeren. Denne type klima tilbyder nogle af de mest ekstreme sæsonbestemte temperaturvariationer, der findes på planeten: om vinteren kan temperaturerne falde til under 40° C og om sommeren kan temperaturen stige til over 30° C. Sommeren er dog kort - højst tre måneder om året. Det subarktiske klima er kendetegnet ved lange, normalt meget kolde vintre, og korte, kølige og milde somre.

Vi forstod, at vi havde fantastiske kvalitetsprodukter til det finske folk og klima. Efter at have indset, at subarktisk klima forekommer mange steder rundt om i verden, blev UphillSport-mærket født i 2014, og Uphillsport startede eksportmarkedsføring i 2017.

Med Uphillsport-mærket er vi i stand til at introducere innovative tekstilløsninger til et bredere publikum. Vi ønsker at hjælpe aktive udendørsmennesker med at nyde det store outdoormiljø med høj komfort. UphillSport tilbyder komfortable, holdbare produkter med høj teknisk ydeevne.

UphillSport-mærket er primært baseret på vores innovative og patenterede ”Multilayer” system. I Finland er vi vant til at bære mange forskellige lag tøj om vinteren. Med vores Multilayer-teknik kan vi strikke flere specifikke lag inde i den samme sok. Ved at bruge Multilayer-systemet kan vi lave en varm sok, dog tynd i tykkelse, da vi kan placere f.eks. uld de rigtige steder og ikke over det hele som man ser i konventionelle sokker. Forskellige materialer har hver deres unikke egenskaber og funktioner, der kan være fordelagtige med Multilayer-systemet. De vigtigste fordele er åndbarhed, fugtighedsstyring, holdbarhed og varme. Efter vores mening er vores sokker, vævet i Multilayer-systemet, de mest funktionelle sokker med højeste ydeevne, der nogensinde er lavet. UphillSport er ideel til aktive udendørs- og præstationssportfolk.

Forskellige produktkategorier har individuelle materialer og strukturerede løsninger, der bygger på efterspørgslen efter den aktive eller sportslige præstation. Forskellige materialer som Merinould, Upcycled uld og bomuld, Coolmax, Bambusviskose, Økologisk bomuld, Polyamid, Polypropylen, Polyester, Twaron og Lycra, giver os en bred vifte af temperaturgraderinger og funktioner. Alle Uphillsport-produkter er klassificeret individuelt efter materiale og strikkestruktur, tykkelsen er inddelt i Light (L), Medium (M) og Heavy (H). Anden individuel klassificering foretages med Temperatur/varmefunktion fra 1-5. Du kan finde klassificeringer i vores produktbeskrivelser. F.eks.  L3, der betyder der er en let tykkelse sok med temperaturklasse 3.

Alle materialer er forarbejdet i Europa og omkring 90% er af europæisk oprindelse. Al bomuld er med OKO-TEX 100-certificeringer (med undtagelse af recycle-produkterne) Vi er forpligtet til ILO-regler og arbejder ud fra, at vores materialeleverandører har den samme grønne og sociale adfærdskodeks som os. I 2020 kollektionen og frem er alt uld certificeret NATIVA! Læs mere om NATIVA™ Protocol: The Nativa Protocol.pdf

Fabrikken er endvidere ISO 9001: 2015 certificeret. Dette fortæller, at vores produktion, produktudvikling, salg og markedsføring altid ligger i et meget højt niveau, så vores samarbejdspartnere trygt kan forvente kvalitet hele vejen rundt.

Uphillsport er medlem af Scandinavian Outdoor Group, SOG.

Strømperne er med sømløs tå for komfort

Y-hæl for ekstra godt greb om foden

Ved at tilføje elastisk garn de rigtige steder, kan du føle dine fødder med den rette pasform og greb

Strukturer og materialer er åndbare for at holde dine fødder tørre. Ventileret struktur.

Beskyttelse mod skæring. Anti-cut område er placeret, hvor der ikke er noget andet beskyttelsesudstyr

Til kolde forhold har vi valgt materialer, der arbejder sammen og holder kulden ude

Upcycled tri-blend uld fra Recover®. 30% upcycled uld, 45% RPET, 15% Polyamid

Upcycled tri-blend bomuld fra Recover®. 25% upcycled bomuld, 45% RPET, 30% Tencel®

Al vores kæmmet bomuld er mere bæredygtig GOTS-certificeret BIO/Organic bomuld

Quick-dry behandling giver fugtbeskyttelse til polyamid- eller polyestergarn. Dette er en ekstra behandling under garnfarvnings-processen

Strømpen er strikket fladt, designet til at passe perfekt til foden

Strømperne har frottéstrik på sålområdet

Strømperne er helt eller delvis frotté på foden eller på skaftet

Uphillsport-sokker har termiske kvaliteter fra 1 til 5, nr. 1 er den køligste og nr. 5 den varmeste.

Karakteren bestemmes af struktur og materialekombination.

En struktur med flere lag giver en højere termisk kvalitet sammenlignet med sokker med lignende tykkelse.
Med Multilayer kan vi lave en varm sok, selvom den er tynd.

For eksempel M3 = Medium tykkelse, termisk kvalitet 3
For eksempel H5 = Kraftig tykkelse, termisk kvalitet 5

Lige over anklen

Godt over ankelknoglen

Ca. midt på lægmusklen

Til ca. lige under knæet

 

 

 

-60%
23,60
59,00
Du sparer: 35,40

+evt. fragt

0 anmeldelser
-50%
84,50
169,00
Du sparer: 84,50

+evt. fragt

0 anmeldelser
-60%
0 anmeldelser
-60%
0 anmeldelser
-60%
0 anmeldelser
-60%
0 anmeldelser