Lige hvad du behøver på en varm sommerdag: En Barrow stråhat i en grov fletning med behagelige lufthuller. Sådan en klassisk stråhat med hattebånd hører altså bare sommeren til!

Den er super klædelig til både mænd og kvinder - og slet ikke til at undvære på en herlig sommerdag...

Farve: Natur

Materiale: 100% strå

Størrelser: S - XL (hvor XL passer op til 62 cm). Sådan finder du din hattestørrelse: størrelser på hatte

Barrow stråhat

Model/varenr.: 6H38
439,00

En klassisk hat i 100% strå i top-kvalitet...

S XL

Materialet "strå" dækker over rigtig mange, forskellige typer af strå, strå-bearbejdning eller bast fra blade.

Materialet "papir", lyder umiddelbart ikke særlig godt! Men - det er blot en meget fin bearbejdning af strå. Et ideelt materiale til sommerhatte, da det er fnug-let og åndbart. Det er ofte billigere end strå. Men ikke altid - da top-kvalitet i papir faktisk kan være væsentlig bedre i kvaliteten end en lav kvalitet i strå. For det er som med så meget andet - der findes lav og høj kvalitet. Hattene i papir-materiale hos OutbackBoots er i 1.-klasses papir!

Materialet er Raffia, som er basten fra Raffia-palmens blade. Raffia er et både smidigt og stærkt materiale, som anvendes til både kurve, hatte - og hawaii-skørter...

Toquilla strå er fra Toquilla palmen - som egentlig ikke er en palme, men en palme-lignende plante. Toquilla strå er mest kendt for anvendelsen til Panama-hatte. 

- Har du spørgsmål til materialerne iøvrigt - eller helt andre spørgsmål - så er du altid velkommen til sende os en mail: info@outbackboots.dk, eller ringe til os på: 28 499 100

Rigtig god fornøjelse med din nye stråhat...

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud