VI HOLDER SOMMERFERIE FRA 22. juni - 14. juli

Du kan sagtens bestille i webshoppen, men vi sender ikke varer ud i denne periode og der bliver ikke besvaret mail og telefon.
Pengene trækkes naturligvis først ved afsendelse, og er blot reserveret på dit kort/MobilePay imens.
Du må påregne ekstra leveringstid efter ferien, da vi forventer STOR travlhed.
Skal du have byttet/returneret noget, så bestiller du en returseddel på webshoppen, og din returnering vil blive behandlet efter 14. juli.

Sidste udkald for bestilling!
Sidste udkald for at bestille inden ferien er d. 20. juni for varer på lager (kan ses, når du trykker på model/farve/str.)
For varer med forlænget leveringstid er sidste frist for bestilling søndag d. 9. juni!

OBS! LÆS HER!
Har du bestilt en vare med forlænget leveringstid, vil den først blive leveret i slutningen af juli.
Vi er desværre nødt til at tage forbehold for udsolgte varer, da vores leverandør kan få udsolgt i løbet af perioden.
Sker dette, vil du få tilbudt at bytte til noget andet eller annullere din ordre.

Hav en fantastisk sommer :-)

Hilsen Bitten, Rikke, Jonas, Sebastian og Bo

En oilskinsfrakke i klassisk australsk design fra Scippis med mange anvendelige detaljer. 

I Australien anvendes lange frakker langt mere end her - både som regnfrakke, daglig udendørs frakke - og endda som ridefrakke. En "longrider coat" er derfor ikke specielt kun til ridning, som den var oprindeligt - men i dag er den specielt til alle, der ønsker en sej og praktisk frakke til al slags vind og vejr...

Bemærk at australske long coats virkelig er lange! Tjek evt. længden på fotoet med mål herunder. Måske skal din frakke afkortes. Oilskin er lige så let at lægge op, som andet materiale. Så måske kan du selv?... Skrædderen kan helt sikkert let!

Men - frakken her har en 3-i-én funktion, som er en ret genial detalje: For længden kan reguleres med knapper til en 3/4 længde frakke - eller knappes omkring benene, så du har chaps til ridning eller til cykelturen. 

Longrider Coat er en bomuldsforet frakke med raglan-ærmer og aftagelig kappe. Kraven og siden af albuerne er beklædt med nubuck læder. Foran er der dobbelte lommer, og indvendig findes en lomme med lynlås. Foringen er den samme som på Riding coat. 

I taljen er der en justérbar snøre, hvis en strammere pasform ønskes. Ved håndled og hals finder du stropper til regulering af størrelsen.

Frakken har benstropper, som let lige knappes rundt om benene i stormvejr - så den bliver på, og ikke flyver af sted med dig!

Farver: brun eller sort

Materiale: 12oz Dri-Tec™ Oilskin, for i 100% bomuld. Læder på krave og side af albuer

Størrelser: XS-4XL. Stor i størrelsen - så vælg en størrelse mindre, end du normalt bruger i jakker og frakker. Bemærk at frakken er unisex, og derfor ekstra stor i størrelsen til kvinder. Du kan se frakkens mål på fotoet - OBS! Det er  frakkens mål og ikke dit mål. Sammenlign med en jakke/frakke, du allerede har og passer og brug de mål som udgangspunkt. Se evt. også fanen med sammenligning med vores andre modeller.

Scippis, Oilskin Longrider Coat, brun eller sort

Model/varenr.: 1002
2.059,00

+evt. fragt

IKKE ALLE STR. ER I BUTIKKEN, TJEK NEDENFOR OM DIN STR. ER DER, SÅ DU IKKE KØRER FORGÆVES!

XS S M L XL XXL 3XL 4XL
Brun Sort
Lager:

Alternativer til dig
Du har nyligt set
Topsælgere
Andre forslag til dig
Nyheder
Tilbud